otrdiena, 2013. gada 12. februāris

Ne...raža

    Nedēļas laikā var tik daudz ko paspēt izdarīt, bet ne tad, ja visa dzīve sagriežas ar kājām gaisā - un laiks jāatvēl tikai tam, lai veselība atgrieztos ne tikai pašai, bet arī pašam mazākajam un pie tam, jau mediķu gādībā.
   Nu jau esam visi gandrīz līdz galam "uz strīpas", bet atskatoties uz pavadīto laiku, gribējās palielīties, bet neraža vien sanākusi.
   Ar vienu aci skatoties, kā bērniņš čuč, tapināju "kautko", jo adatas un kamolītis bija līdzi uz slimnīcu paņēmies. Nosmēju, ka tas mans meditācijas komplekts.
   Tā nu tapa getriņas(par kāju sildītājiem tos neatļāva saukt -tādi tikai omēm esot - nez' kur tāds mīts saklausīts). Baltas, no tīras vilnas, gandrīz 40 cm garas, bet, kad tika pie valkātājas, izrādās, ka tomēr par šauru. Atrādu un padalos ar rakstu, bet citādi jau laikam lemtas ārdīšanai (arī viens no meditācijas procesiem :)


Skaidrojums:
melnie kvadrātiņi - kreiliskie valdziņi
ovālie aplīši - apmetums starp diviem valdziņiem
slīpās līnijas - krustotie valdziņi, slīpums norāda, kurš v. virspusē
kur saada trīs valdziņus, tur gan vidējais paliek virspusē
Shēma ņemta no Drops krājumiem, kas bija kādām garajām zeķēm. Pēdējā daļa A-6 man nav adīta, jo tā būtu pēdas virspusē(pēc papēža izadīšanas)

   Otra "neraža" - skaistās pūcīšzeķes. Dzija izbeidzās :( Bet to vēl, ceru, varēs labot :)


Skaidrojums:
melnie aplīši - kreiliskie valdziņi
baltie aplīši - lab. griezti valdziņi
(izņemot pūcītes acis, tur pērlītes vieta)
slīpās līnijas - attiecīgs skaits krustotie valdziņi
lielākam izmēram palielina kreilisko valdziņu skaitu starp ailēm
No Ravelry.com krājumiem

4 komentāri:

  1. Skaisti darbiņi! Varbūt kāju sildītajus var izmantot par roku sildītajiem? Žēl taču tādu skaistumu izārdīt?

    AtbildētDzēst
  2. Aya, loti jauki darbi. Novelu jums turpmaku veiksmi. Ludzu sanemiet nelielu balvu no manis , ieejot saja lapa lai to sanemt:

    http://decoupageinspirations.blogspot.ie/2013/10/blog-post_10.html

    AtbildētDzēst
  3. Do you realize there's a 12 word sentence you can communicate to your partner... that will trigger intense feelings of love and instinctual attraction to you buried inside his heart?

    Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, adore and protect you with all his heart...

    12 Words Will Trigger A Man's Love Instinct

    This impulse is so built-in to a man's brain that it will make him try harder than before to to be the best lover he can be.

    Matter-of-fact, triggering this mighty impulse is absolutely important to getting the best ever relationship with your man that once you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You'll immediately find him open his soul and mind to you in a way he never expressed before and he'll recognize you as the one and only woman in the world who has ever truly interested him.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...